Indhold

  • PayPal retter sig mod Venmo-brugere for at omfavne Bitcoin
  • PayPal har monopol på Bitcoin
  • PayPal forventer, at CBDC ankommer

I den nylige episode af „Off The Chain“ krypto og fintech podcast af Bitcoin maksimalist og venture investor Anthony Pompliano talte han til Anna Irrera – chef fintech svarede hos Reuters.

Anna var den, der skulle bryde nyheden om PayPal, der omfavnede Bitcoin og krypto, og hun delte, hvad hun ved om mulige måder, PayPal planlægger at drage fordel af Crypto Cash som var ud over hendes artikel.

Ifølge hende kan den globale amerikanske baserede betalingsgigant have et es i ærmet, hvordan de kan tjene penge på deres brugere, der får adgang til krypto.
PayPal retter sig mod Venmo-brugere for at omfavne Bitcoin

Tidligere dækkede U.Today et interview med CoinShares CSO Meltem Demirors, hvor hun sagde, at PayPal ejer en digital tegnebog kaldet Venmo, som har omkring 300 mio. Brugere – tusindårige. PayPal har selv 340 mio. Brugere at tilføje til det.

Ifølge fru Demirors planlagde PayPal at åbne denne enorme målgruppeadgang til Bitcoin, LTC, ETH og BCH.

Anna Irrera bekræftede disse oplysninger og sagde, at PayPal hidtil ikke har været i stand til at tjene penge på Venmo-appen.

Ser man på Cash App, der har tjent fortjeneste ved at tillade sine brugere at arbejde med krypto, overvejer PayPal måske at følge deres sag og begynde at tjene penge på Venmo-brugere ved at lade dem få adgang til Bitcoin og andre topkryptovalutaer.

Så fru Irrera mener, at i midten af ​​2021 vil funktionen til at få adgang til krypto også blive tilføjet til Venmo-appen.

Relateret Nouriel Roubini Slams PayPal for at bringe „Crypto Gambling“ til sine kunder
Relaterede
Nouriel Roubini smadrer PayPal for at bringe „Crypto Gambling“ til sine kunder

PayPal har monopol på Bitcoin

Irrera sagde også, at alle PayPal-brugere vil være i stand til at gøre med den krypto, de erhverver, holder dem i deres PayPal-leverede tegnebøger.

Ingen udbetalinger til andre platforme (hun nævnte Coinbase som et eksempel) eller indskud til PayPal er tilladt.

Fra maj næste år har den amerikanske betalingsgigant imidlertid til hensigt at åbne vejen for at bruge BTC og andre mønter som betaling med mere end 25 mio. Handlende, som PayPal arbejder med.
PayPal forventer, at CBDC ankommer

En anden ting med PayPal og Bitcoin er ifølge podcasten med Pomp og Anna Irrera, at vedtagelsen af ​​BTC af PayPal kan have en samlet positiv indvirkning på kryptoindustrien og ikke på BTC-valutakursen.

Fru Irrera citerede eksperter, hun talte med, der antog, at hvis denne begivenhed skubber prisen op, ville folk ikke ønske at bruge deres BTC, men snarere hodle den.

Den anden ting, hun delte efter at have talt med PayPal, er, at behemoten byder Bitcoin velkommen, da den forventer, at CBDC trods alt kommer frem i fremtiden, og det først vil have en praksis med decentral krypto, inden de vedtager digitale valutaer udstedt af centralbanker.